EAN/GTINStatus
7310960784654Aktiv

VarumärkeArtikelbenämning
DafgårdsSockerkaka Hallon & Kokos

FörpackningPrisJämförelsepris
85 g
Lösvikt
Pris per st/förp
Matmoms 12%
Pris per kg
0.08500 (Mängd per förp)
0.08500 (Mängd per st)

AvdelningHuvudgruppVarugrupp
BrödFikabröd & KonditoriMjuka Kakor & Kondisbitar

MärkningarDiettyp
--

AllergenerPåståenden
Innehåller: Spannmål som innehåller gluten
Innehåller: Laktos
Innehåller: Mjölk
Innehåller: Ägg
Kan innehålla: Sojabönor
Kan innehålla: Nötter
Kan innehålla: Hasselnöt
Kan innehålla: Mandel
Kan innehålla: Pekannöt
Kan innehålla: Pistaschmandel
Kan innehålla: Valnöt
Innehåller: Vete
-

TillverkningslandIngrediensförteckning
Nederländerna SV Djupfryst rektangulär kaka med vaniljarom, fylld (15%)med hallon (5%), dekorerad med riven kokos (1,5%) och gele, färdig att äta. Ingredienser: socker; vegetabilska oljor och fetter (raps); ÄGG; mjöl (VETE); stärkelse (VETE); hallon; vatten; modifierad stärkelse; kokos; glukossirap; skumMJÖLKspulver; bakpulver och ämnen med liknande funktion (E341; E500ii); emulgeringsmedel (E471); stabiliseringsmedel (E450); surhetsreglerande medel (citronsyra; E331); salt; dextros; gelering smedel (E440; xantangummi); smakämne; förtjockningsmedel (xantangummi). Denna produkt kan innehålla kärnor och hårda bitar. Kan innehålla spår av: soja, valnötter, hasselnötter , mandel, pekannötter, pistaschmandlar. Bruksanvisning: Ta bort folien innan varan tinas upp. Tina upp 9 timmar i kylskåp (max. 7°C) (4timmar/portion). När produkten är tinad, förvara svalt (max. 7°C) och ätas inom 72 timmar. BÖR EJ FRYSAS EFTER UPPTINING
Lokalt Ursprung
Information saknas

NäringsämnePer 100 GramPer st
Energi1697 kJ, 402 kcal1442 kJ, 342 kcal
Fett22 g19 g
---Varav mättat fett3.7 g3.1 g
Kolhydrater46 g39 g
---Varav sockerarter27 g23 g
Fiber0.9 g0.8 g
Protein3.5 g3.0 g
Salt0.69 g0.6 g
Innehåll och näringsinformation är senast uppdaterad: 2024-05-21
Matsiktet kan inte garantera att uppgifterna ovan är de senaste. Kontrollera alltid förpackningen eller kontakta tillverkaren.


Felrapportera artikeln