Kiwikaka

Kiwikaka

Posted by

Går snabbt att slänga ihop och serveras godast med en klick lättvispad grädde.

Det här behöver du:
100 g Smör
1 dl Potatismjöl
1 dl Riven Kokos
2 tsk Vaniljsocker
1 tsk Bakpulver
2 st Ägg

Fyllning:
4 st Kiwi (Grön)
2 tsk Potatismjöl
2 msk Riven Kokos

Till formen:
1 msk Smör
2 msk Riven Kokos

Så här gör du:
1. Starta ugnen på 175 grader.
2. Fyllningen: Skala och dela kiwifrukterna i mindre bitar. Blanda med potatismjöl och kokos.
3. Smält smöret på svag värme. Låt svalna.
4. Rör ihop alla torra ingredienser i en bunke.
5. Blanda ner smör och ägg.
6. Smörj en ugnsform (cirka 20×30 cm) med smör och strö över riven kokos.
7. Häll smeten i formen och fördela över kiwiblandningen.
8. Grädda i ugnen i cirka 30 minuter.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *