Kladdkaka Mango

Kladdkaka Mango

Posted by

Servera med en kula vaniljglass eller lättvispad grädde.

Det här behöver du:
150 g Smör
2,5 dl Strösocker
1 nypa Salt
2 tsk Vaniljsocker
3 st Ägg
105 g (1,75 dl) Vetemjöl
1 pkt 200-250g Fryst Mango (Tinad och avrunnen på hushållspapper)
Garnering:
Riven Kokos

Så här gör du:
1. Starta ugnen på 180 grader.
2. Smält smöret i en kastrull och rör ner sockret.
3. Blanda ner äggen och sikta därefter ner resterande torra ingredienser.
4. Häll smeten i en springform med bakplåtspapper i botten.
5. Fördela mangobitarna över smeten.
6. Grädda kakan mitt i ugnen i ungefär 25 minuter.
7. Strö över riven kokos och låt sedan svalna innan servering.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *